Avoimia työpaikkoja Vähälä Yhtiöissä

Vähälä Yhtiöt on logistiikka-alan edelläkävijä Suomessa. Vuonna 1937 perustetusta yhden miehen kuljetusliikkeestä on kasvanut täyden palvelun logistiikkakonserni, jolla on DB Schenkerin partnerina maailmanlaajuinen verkosto.

 

Aluemyyntipäällikkö

Oletko ulospäin suuntautunut ja energinen myynnin ammattilainen? Oletko valmis sitoutumaan ja haastamaan itsesi? Oletko tuloshakuinen ja suhtaudutko myyntiin intohimolla?
Sinä saatat olla etsimämme huippumyyjä!

Tehtävänäsi on myydä kuljetus- ja logistiikkapalveluitamme sekä asiakaskohtaisesti räätälöityjä logistiikkaratkaisuja. Vastuullasi on uusasiakashankinta ja olemassa olevista asiakkaista huolehtiminen. Työhuoneesi on Oulun logistiikkakeskuksessamme ja toimialueesi on Oulu ja Pohjois-Suomi.

Odotamme sinulta
Sinulla on vahvaa näyttöä myyntityössä onnistumisesta ja asiakkuuksien kehittämisestä. Tunnet kuljetus- ja logistiikkatoimialan. Omaat positiivisen ja ratkaisukeskeisen asenteen ja haluat auttaa asiakkaita logistisissa haasteissa, tuoden lisäarvoa heidän toimintaan. Toimintaotteesi on yhteistyökykyinen, aktiivinen ja oma-aloitteinen.

Miksi sinun kannattaa valita Vähälä Yhtiöt?
Olemme pitkät perinteet omaava, vuonna 1937 perustettu perheyritys, jolla on kansainvälisenä kumppanina DB Schenker. Olemme logistiikan edelläkävijöitä ja työyhteisömme on dynaaminen ja innovatiivinen. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittyä organisaatiossamme.

Lisätietoja työtehtävästä antaa myyntijohtajamme Markku Rautio, p. 050  412 8321 tiistaina 10.4. klo. 15-16 ja perjantaina 13.4. klo. 15-16. Hae tehtävää 18.4.2018 mennessä. Lähetä hakemuksesi palkkapyyntöineen sekä cv osoitteeseen: tiina.salonen@vahala.fi

 

Haemme e-kortillisia kuljettajia vuosilomien sijaisuuksiin Jyväskylään ja Ouluun

Kuljettajana työskentelet pääasiallisesti nouto- ja jakeluliikenteessä vuosilomien sijaisena. Odotamme sinun olevan palveluhenkinen ja vastuullinen kuljetusalan ammattilainen. Ennen kaikkea toivomme sinulta työtä pelkäämätöntä asennetta. ADR ajolupa ja trukinajotaito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kehittyvässä ja uudistuvassa logistiikka-alan konsernissa. Ammatillista kehittymistäsi tukevat osaavat työkaverit. Mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen on toimintamme laajentuessa.

Palkkaus on kuorma-auton alan työehtosopimuksen mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja avoimista tehtävistä antaa Hannu Paananen, puh. 010 5207102.
Kirjalliset hakemukset ja CV oheisen linkin kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?24a7c9a7