Työharjoittelu, työssäoppiminen ja lopputyöt

 

Etsitkö työharjoittelu- tai työssäoppimispaikkaa? Oletko valmistumassa ja tarvitset lopputyöhösi aiheen?

Vähälä Yhtiöt on täyden palvelun logistiikkakonserni ja alan edelläkävijä Suomessa.  Kumppanuutemme kansainvälisen DB Schenkerin kanssa avaa ovet maailmalle. Meillä pääset tutustumaan logistiikka-alan työtehtäviin monipuolisesti.

Voit hakea meille työharjoittelu- tai työssäoppimisjaksoihin muun muassa seuraaviin työtehtäviin:

  • autonkuljettaja
  • terminaalityöntekijä (kappaletavara- ja elintarviketerminaali)
  • varastotyöntekijä
  • ajojärjestelijä
  • työnjohto
  • erilaiset toimisto- ja asiantuntijatehtävät

Ota työharjoittelu- ja työssäoppimisasioissa yhteyttä kehittämispäällikköömme
Johanna Holkkoon +358415406397 tai johanna.holkko@vahala.fi

 

Oppisopimus

 

Oppisopimuskoulutus on määräaikaiseen työsuhteeseen perustuvaa ammatillista koulutusta, jota täydennetään ammattioppilaitoksissa tai aikuiskoulutuskeskuksissa järjestettävillä teoriapainotteisilla kursseilla. Oppisopimuskoulutuksella voit hankkia itsellesi ammatin, syventää ammatillista osaamistasi tai hankkia uutta ammatillista osaamista. Voit opiskella joko ammatillisen tutkinnon tai osia siitä.

 

Opiskelijalle tehdään henkilökohtainen opiskeluohjelma ja aikaisempi osaaminen otetaan huomioon koulutusta suunniteltaessa. Oppisopimuskoulutuksessa suurin osa opinnoista järjestetään työpaikalla, käytännön työtehtävissä. Käytännön työtä täydennetään tietopuolen opinnoilla. Oppisopimuskoulutus vaatii opiskelijalta oma-aloitteellisuutta ja aktiivista otetta sekä työhön että opiskeluun.

 

Oppisopimus on erinomainen tapa opiskella tutkintoon ja päästä mukaan työelämään. Oppisopimuskoulutus sopii henkilöille, jotka oppivat käytännön tekemisellä. Tarjoamme oppisopimuskoulutusta eri työtehtäviin mahdollisuuksien mukaan. Ota oppisopimusasioissa yhteyttä kehittämispäällikköömme Johanna Holkkoon p. +358 41 540 6397 tai johanna.holkko@vahala.fi

 

Oppilaitosyhteistyö

 

Toimimme alalla, joka kehittyy jatkuvasti. Logistiikka-ala tarvitsee osaajia nyt ja tulevaisuudessa. Oppilaitosyhteistyö on panostuksemme tulevaisuuteen. Meille on tärkeää olla mukana kasvattamassa uusia logistiikan huippuammattilaisia. Haluamme olla alaa opiskelevien toivetyöpaikka. Oppilaitosyhteistyön tavoitteena on molemminpuolinen osaamisen jakaminen, toimialan kehittäminen sekä innostaa nuoria hakeutumaan logistiikka-alan opintoihin ja töihin Vähälä Yhtiöihin.

 

Teemme yhteistyötä paikallisesti eri oppilaitosten kanssa. Tarjoamme mahdollisuuksia työssäoppimiseen, työharjoitteluun, oppisopimusopiskeluun ja lopputyön tekemiseen. Järjestämme mielellämme oppilaitosvierailuja, osallistumme opiskelijatapahtumiin, pidämme luentoja tai kokonaisia kursseja sekä teetämme opiskelijaprojekteja.

 

Pyydämme teitä olemaan yhteydessä kaikissa oppilaitosyhteistyöhön liittyvissä kysymyksissä tai yhteydenottopyynnöissä kehittämispäällikköömme Johanna Holkkoon p. +358 41 540 6397 tai johanna.holkko@vahala.fi