Lämpösäädellyt kuljetuksemme kattavat sekä lämpö- että kylmäkuljetukset. Lämpötilan reaaliaikainen seuranta varmistaa sen, että toimitamme lämpösäädellyt kuljetukset aina oikeassa lämpötilassa.

 

Meillä on vahva erityisosaaminen elintarvikkeiden kuljetuksesta ja käsittelystä. Olemme kuljettaneet elintarvikkeita jo 50 -luvulta asti. Tunnemme elintarvikekuljetusten säädökset ja hyvät käytänteet. Toimimme vastuullisesti; varmistamme katkeamattoman kylmäkuljetusketjun ja sovitut aikataulut. Varastoimme ja käsittelemme elintarvikkeita Vaajakosken logistiikkakeskuksemme uudenaikaisessa elintarviketerminaalissa, jonka viilentämiseen käytämme ympäristöystävällistä hiilidioksidia.

 

Monipuolinen kalustomme varmistaa aina sopivimman vaihtoehdon erilaisiin lämpösäädeltyihin kuljetuksiin. Käytössämme on vähäpäästöisiä Euro 6 -luokan ajoneuvoja sekä kylmäkuljetuksiin tarkoitettua FNA-/FRC-luokiteltua kalustoa. Kuormatilojen väliseinäratkaisut mahdollistavat kuljetukset kahdessa eri lämpötilassa ja välitasot tehokkaan lastauksen useampaan kerrokseen. Kaikissa autoissamme on paikannusjärjestelmä ja lämpösäädellyissä kuormatiloissa lämpötilanvalvonta.

 

Elintarvikekuljetusten hyvän käytännön ohjeet