Vähälä Red Wings

 

  • Tarjoaa kaikki logistiikan lisä- ja erikoispalvelut yhden soiton ja yhden laskun taktiikalla
  • Vaivaton, nopea ja helppo käyttää
  • Varma, kustannustehokas ja skaalautuu tarpeenne mukaan
  • Palvelu, jonka avulla yrityksenne säästää aikaa, vaivaa ja rahaa

 

Red Wings on ratkaisu muuttuvan maailman logistiikkaan silloin, kun perustoiminnot eivät riitä. Erikoispalveluihimme kuuluvat kaikki peruslogistiikkatoiminnan ulkopuolelle menevät palvelut. Räätälöityjä kuljetusratkaisuja voivat olla esimerkiksi ylileveät, ylipitkät tai erityisen painavat kuljetukset, vartiointia kaipaavat kuljetukset, pikakuljetukset, jotka halutaan perille kuluvan vuorokauden aikana sekä erilaiset räätälöidyt projektikuljetukset, joissa tarvitaan nosturia tai muuta erikoiskalustoa.

 

Kustannustehokkaiden kuljetusratkaisujen suunnitteleminen vaatii aikaa ja osaamista. Kokemuksemme, erikoisosaamisemme ja verkostomme ansiosta meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus auttaa teitä löytämään liiketoimintaanne tehostavia ja parhaiten palvelevia logistiikkaratkaisuja. Valitsemalla Red Wings erikoispalvelut, voitte keskittyä omaan liiketoimintaanne. Erikoispalvelut räätälöidään aina tarpeidenne mukaan. Etsimme ratkaisut kaikenlaisiin logistisiin ongelmiin, eikä mikään haaste ole meille liian iso. Saatte parhaimman hyödyn palveluistamme, kun Vähälä Red Wings on pysyvä osa liiketoimintaanne ja voitte tarjota asiakkaillenne jotain sellaista, mitä kilpailijanne eivät pysty tarjoamaan. Palvelumme toimitusvarmuus ja asiakastyytyväisyys on lähes 100%.

 

Erikoispalveluiden tilaaminen on vaivatonta ja nopeaa, sillä kaikki hoituu yhdestä numerosta. Olemme Teitä varten ja tarjoamme hetkessä tehokkaimman logistiikkaratkaisun tarpeeseenne. Voitte luottaa siihen, että kaikki hoituu sovitulla tavalla. Puhelinpalvelu on käytössänne arkisin klo 8.00-16.00 välillä, numerossa 0102 029 414.