Vaarallisten aineiden kuljettaminen vaatii korkeaa ammattitaitoa, monien lakien ja määräysten tuntemusta sekä oikeanlaista kalustoa. Ihmisille ja ympäristölle vaarallista rahtia ei voida käsitellä samalla tavalla, kuin muita lähetyksiä. Tarjoamme sopimusasiakkaillemme asiantuntevaa ja turvallista vaarallisten aineiden kuljetuspalvelua. Meillä on pitkä kokemus vaarallisiksi luokiteltujen aineiden ja räjähteiden kuljettamisesta turvallisesti ja luotettavasti.

 

Kalustomme ja terminaalimme ovat varustettu asianmukaisilla ADR -varusteilla, joten ne soveltuvat vapaarajan ylittäviin kappaletavarakuljetuksiin. Käytämme kuljetuksissamme asianmukaista ja luvanvaraista kuljetuskalustoa. Käytössämme on reaaliaikainen kalustonseurantajärjestelmä ja monipuolinen EXII/EXIII-kuljetuskalusto niin suuriin kuin pienempiinkin räjähdeainekuljetuksiin. Vähälä Academy vastaa henkilökuntamme lakisääteisestä koulutuksesta. Luotettavan kumppanuuden takaa sertifioitu laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjärjestelmä.

 

Vaarallisten aineiden luokka määrittää, miten lähetyksesi tulee pakata, merkitä ja kuljettaa. Vastuullasi on seuraavat asiat:

  • ilmoita kuljetettavista vaarallisista aineista
  • varmista, että vaaralliset aineet on pakattu ja merkitty asianmukaisesti
  • huolehdi, että mukana ovat kaikki tarvittavat asiakirjat

 

Yleisimmin kuljetettavat vaaralliset aineet