DB SCHENKERsystem premium -palvelu on sopiva ratkaisu kappaletavaralähetyksiin, jos tavoitteenasi on kuljettaa rahti erityisen nopeasti.

DB SCHENKERsystem premium

DB SCHENKERsystem premium -palvelu on sopiva ratkaisu kappaletavaralähetyksiin, jos tavoitteenasi on kuljettaa rahti erityisen nopeasti. Kellonaikavaihtoehdoilla varmistat lähetyksiesi jakelun kello 10/13:een mennessä ja saat lisäksi kuljetuksillesi rahat takaisin –suoritustakuun*.

*Takuu rajoittuu rahat takaisin -lupaukseen: Mikäli lähetystä ei toimiteta sovitussa ajassa korvaa DB Schenker rahdinmaksajan tekemän hakemuksen perusteella kuljetuksesta veloitetun rahdin määrän ilman mahdollisesti veloitettuja lisämaksuja. Tätä ei sovelleta, jos lähettäjä tai vastaanottaja tai ylivoimainen este on aiheuttanut myöhästymisen. Premium 10- ja Premium 13-kellonaikavaihtoehtojen saatavuudessa on reitti- ja määräpostinumerokohtaisia rajoituksia

Kuljetustilaus ja lisäpalvelut

Tee kotimaan kuljetustilaus viimeistään klo 10 noutopäivänä. Lähetysten tulee olla noutovalmiina klo 10 alkaen. DB SCHENKERsystem premium -palvelu sisältää nopeimman aikataulumme sekä rahat takaisin -takuun.

Hinnoittelu

Hinnoittelun perustana ovat valittu tuotevaihtoehto, kuljetusreitti ja lähetyksen rahdituspaino.

Lähetyksen koko

Samalle vastaanottajalle lähetettävä kappaletavaralähetys painaa alle 2 500 kg ja on tilavuudeltaan enintään 7,5 m3. Lisäksi lähetys saa viedä lastitilaa ajoneuvosta enintään 1,35 lavametriä. Yhden yksittäisen kollin maksimimitat ovat 2,4 m (pituus) tai 1,8 m (leveys) tai 2,2 m (korkeus) ja paino alle 1 500 kg. Näistä mitoista poikkeavat lähetykset kuljetetaan DB SCHENKERdirect -tuotteena. Lähetyksen jokaisen kollin on oltava riittävän hyvin pakattu kuljetuksen normaalit rasitukset huomioiden ja koneellisesti käsiteltävissä. Useamman kollin tai todelliselta painoltaan yli 30 kg:n lähetyksen tulee olla pakattu ja kiinnitetty lavalle.

Nouto

Noudamme lähetykset arkipäivisin klo 8–16. Lähetyksen on oltava lastattavissa ajoneuvon välittömässä läheisyydessä takalaitanostimella, pumppukärryllä tai lähettäjän käyttämällä kuormausvälineellä.

Jakelu

Toimitamme lähetykset arkipäivisin pääsääntöisesti klo 8–16. Lisäksi kellonaikavaihtoehdoilla voit tilata lähetyksellesi jakelun vastaanottajalle toimituspäivänä kello 10:een tai klo 13:een mennessä. Sesonkiaikoina aikatauluihin voi tulla muutoksia. Lähetys luovutetaan vain tilauksessa merkitylle vastaanottajalle. Lähetys puretaan ajoneuvon välittömään läheisyyteen takalaitanostimella ja pumppukärryllä tai vastaanottajan käyttämällä kuormausvälineellä.