DB SCHENKERsystem on helppokäyttöinen aikataulutettu kuljetuspalvelu koti- ja ulkomaan kappaletavaralähetyksiin.

Kuljetustilaus ja lisäpalvelut

Tilaa kappaletavaran kuljetus viimeistään noutopäivänä klo 12 mennessä. Kotimaan kuljetustilauksen voit tehdä sähköisesti klo 13 saakka. Kuljetustilauksen yhteydessä voit täydentää kuljetuspalvelua erilaisilla lisäpalveluilla.

Hinnoittelu

Hinnoittelu perustuu DB Schenkerin hinnoittelualueisiin ja lähetyksen rahdituspainoon.

Lähetyksen koko

Kappaletavaralähetyksen tulee painaa alle 2500 kg ja olla tilavuudeltaan enintään 7,5 m3. Yhden yksittäisen kollin maksimimitat ovat 2,4 m (pituus), 1,8 m (leveys), 2,2 m (korkeus) ja paino alle 1200 kg. Ulkomaan liikenteessä yksittäisen kollin maksimikorkeus on 2,0 m.

Näistä mitoista poikkeavat lähetykset kuljetetaan DB SCHENKER direct -tuotteena. Lähetyksen jokaisen kollin on oltava pakattu ja koneellisesti käsiteltävissä. Useita kolleja sisältävät lähetykset on pakattava lavalle tai muulle kuljetusalustalle.

Nouto ja jakelu

Noudamme ja jaamme lähetykset arkipäivisin klo 8–16 DB SCHENKER system -aikataulun mukaisesti. Lähetys luovutetaan vain tilauksessa merkitylle vastaanottajalle. Noudossa ja jakelussa käytetään takalaitanostinta ja pumppukärryä tai vastaanottajan käyttämää kuormausvälinettä.

 

Tee kuljetustilaus Pyydä tarjous Pyydä tarjous