Osakuormalla tarkoitetaan vähintään 2500 kg painavia, yli 7,5 m3 tai yli 2,4 m pitkiä lähetyksiä yhdelle vastaanottajalle pääsääntöisesti ilman terminaalikäsittelyä.

Täys- eli kokokuormalla tarkoitetaan täyden kuljetusyksikön kuljettamista lähettäjältä yhdelle vastaanottajalle ilman välikäsittelyä terminaalissa. Yleisimpiä kuljetusyksiköitä ovat vaihtokuormatila, perävaunu, traileri ja näiden yhdistelmä.

Kuljetustilaus ja lisäpalvelut
Tee kuljetustilaus noutoa edeltävänä päivänä klo 12 mennessä. Sähköisen kuljetustilauksen voit tehdä klo 13 saakka. Ilmoita kuljetustilauksessa lähetyksesi todellinen paino, kuutiot ja lavametrit, jotta voimme suunnitella kuljetuksen. Voit täydentää kuljetuspalveluasi lisäpalveluilla, kuten

  • osa- ja kokokuormien purut ja lastaukset perälautanostimella
  • nouto samana päivänä
  • toimitus erikseen sovittuna ajankohtana
  • lämminkuljetus 1.10.–30.4.
  • jakelu yksityishenkilöille
  • nosturipalvelu räätälöidysti kotimaassa
  • vaarallisten aineiden kuljettaminen luokkarajauksin

Hinnoittelu
Hinnoittelu perustuu DB Schenkerin hinnoittelualueisiin ja lähetyksen rahdituspainoon.

Lähetyksen koko
Osa- tai kokokuormalähetyksen paino on 2500 kg ja yli, sen tilavuus ylittää 7,5 m3 tai sen pituus ylittää 2,4 m. Lähetyksen on oltava pakattu ja koneellisesti käsiteltävissä.
Pitkä tavara (yli 2,4 m) käsitellään erillisenä lähetyksenä, joten sen kuljetus on tilattava erikseen. Tällöin pitkällä tavaralla on oma rahtikirjansa ja osoitelappunsa.

Nouto ja jakelu
Noudamme määräaikaan mennessä tilatun kuljetuksen seuraavana työpäivänä klo 16 mennessä. Noudossa käytetään runkoliikennekalustoa. Lähetys jaetaan ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Yli 2,4 m pitkän tavaran kuljetus voidaan siirtää seuraavalle toimituspäivälle. Lähetys luovutetaan vain tilauksessa merkitylle vastaanottajalle, joka purkaa sen omilla kuormausvälineillään

Tee kuljetustilaus Pyydä tarjous Pyydä tarjous