Olemme logistiikka-alan edelläkävijä Suomessa. Vuonna 1937 perustetusta yhden miehen kuljetusliikkeestä on kasvanut täyden palvelun logistiikkakonserni, jolla on DB Schenkerin partnerina maailmanlaajuinen verkosto. Perinteikkään perheyhtiön johdossa on jo kolmas sukupolvi.

 

Tehtävämme on tehostaa asiakkaidemme liiketoimintaa. Jatkuvan kehitystyön, innostuneiden ammattilaisten sekä vahvan kumppaniverkoston avulla tuotamme asiakkaillemme räätälöidyt, kokonaisvaltaiset ja innovatiiviset logistiikkaratkaisut. Palvelumme on aina asiakaslähtöistä, ja kehitämme toimintaa yhdessä asiakkaidemme kanssa.

 

Menestyksemme kulmakivi on meillä työskentelevät logistiikan ammattilaiset. Vähäläläiset tunnetaan vahvasta palveluasenteestaan – me teemme sen, minkä lupaamme. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota teille huippuluokan logistiikkapalveluita. Vastuulliset vähäläläiset huolehtivat siitä, että lähetyksenne ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

 

Vastuullisuus on meille kunnia-asia, tärkein liiketoimintaamme ohjaava arvo ja osa jokapäiväistä työtämme. Toimimme kuljetusalan kehityksen kärjessä ja teemme investointeja puhtaamman tulevaisuuden puolesta. Näin voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden vähäpäästöisempään ja kustannustehokkaampaan logistiikkaan. Muita toimintaamme ohjaavia arvoja ovat taloudellisuus, innovatiivisuus sekä palvelu.

 

 

Vähälä Yhtiöt

 

  • Perustettu 1937
  • Konsernin emoyhtiö on Vähälä Logistics Oy ja tytäryhtiöt Lauri Vähälä Oy ja Kiitoterminaali Oy
  • Logistiikkakeskukset sijaitsevat Jyväskylässä ja Oulussa sekä terminaalit Ylivieskassa, Rovaniemellä ja Kemissä
  • Liikevaihto 58 milj. euroa
  • Työllistää noin 500 logistiikan ammattilaista
  • Ajoneuvoja 240 kpl
  • Laaja johtamisjärjestelmä, joka perustuu ISO9001-, ISO14001- ja ISO45001 -standardeihin