Toimintatapamme

Vähälä Yhtiöt on vuonna 1937 perustettu perheyritys. Yhden miehen kuljetusliikkeestä on kasvanut täyden palvelun logistiikkakonserni. Perinteikkään perheyrityksen johdossa on jo kolmas sukupolvi.

Vähälä Yhtiöt -konsernin emoyhtiö on Vähälä Logistics Oy ja tytäryhtiöt Lauri Vähälä Oy ja Kiitoterminaali Oy.

Konsernin pääkonttori on Oulussa ja tuotannon keskuspaikka Jyväskylässä. Yhtiöllä on logistiikkakeskukset Jyväskylässä ja Oulussa sekä terminaalit Ylivieskassa, Rovaniemellä ja Kemissä. Vähälä Yhtiöiden kumppanuus kansainvälisen DB Schenkerin kanssa avaa ovet maailmalle.

Menestyksemme kulmakivi on meillä työskentelevät logistiikan ammattilaiset. Vähäläläiset huolehtivat siitä, että teidän lähetyksenne ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Teemme sen, minkä lupaamme. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme huippuluokan logistiikkapalveluita kotimaassa ja ulkomailla.

Vastuullisuus on meille kunnia-asia. Noudatamme kaikessa toiminnassamme lakeja ja asetuksia. Vastuullisella toiminnalla turvaamme pitkän ajan kannattavuuden ja pidämme kiinni hyvästä maineestamme.

Vähälä Yhtiöt tunnetaan vastuullisena yrityksenä, joka on sitoutunut avoimuuteen ja eettiseen toimintaan. Noudatamme Tilaajavastuulakia, ja Suomen Tilaajavastuu Oy on myöntänyt meille Luotettava Kumppani –sertifikaatin.

Taloudellinen vastuullisuus edellyttää, että toimintamme on tehokasta, kilpailukykyistä ja kestävän kehityksen mukaista. Kuljetuskalustomme on ympäristöystävällistä, taloudellinen ajaminen on kuljettajillemme arkipäivää, ja kuljetusten ympäristökuormitusta pyritään keventämään jatkuvasti ja kaikin keinoin.

Vähälä Yhtiöt työnantajana

Haluamme olla paras työpaikka logistiikka-alalla. Arvostamme jokaista työntekijäämme yksilönä. Tärkein arvomme on henkilöstömme määrittelemä vähäläläisyys.

Täytä työnhakulomake!

Se tarkoittaa:

  • vahvaa uskoa menestymiseen
  • ylpeyttä työpaikastamme ja tekemisestämme
  • sitoutuneisuutta työhön ja pitkiä työsuhteita
  • ainutlaatuista, kannustavaa ilmapiiriä
  • avoimuutta ja halua kehittyä jatkuvasti logistiikan ammattilaisina

Vähälä Academy

Vähälä Yhtiöiden oma koulutusorganisaatio Vähälä Academy kouluttaa ja kehittää henkilökuntaamme sekä kumppaneitamme. Vähälä Academyllä on Liikenteen turvallisuusvirasto TraFin myöntämät koulutusluvat.

Tarjoamme työntekijöillemme ammattipätevyyskoulutuksia ja Vähälä Yhtiöiden täydennyskoulutuksia. Perehdytämme heidät palvelemaan asiakkaitamme vähäläläisellä tavalla. Vähälä Academy takaa sen, että olemme askeleen edellä kilpailijoitamme. Reagoimme markkinoiden tarpeisiin nopeasti. Meille on tärkeää, että asiakkaamme menestyvät. Räätälöimme palvelumme aina asiakaskohtaisesti ja kehitämme niitä yhdessä asiakkaidemme kanssa.