Vähälässä kaiken ajattelun pohjalla on vastuullisuus. Se tarkoittaa kokonaisvaltaista välittämistä työntekijöiden hyvinvoinnista, asiakkaiden tarpeista ja puhtaasta tulevaisuudesta. Vastuullisuus on ollut Vähälässä tärkein liiketoimintaa ohjaava arvo yhtiön perustamisesta lähtien. Se näkyy kaikessa toiminnassamme luotettavuutena: sen teemme, minkä lupaamme.

 

Myös asiakkaat edellyttävät logistiikkakumppaniltaan vastuullisuutta. Me huolehdimme siitä, että toimimme ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti. Taloudellinen vastuullisuus tarkoittaa meille suunnitelmallista ja hyvää taloudenhoitoa, tehokasta resurssien käyttöä sekä taloudellisen hyödyn pitkäjänteistä tuottamista sidosryhmillemme. Näin varmistamme kilpailukykyisen ja kestävän kehityksen mukaisen toiminnan.

 

Tunnemme toimintamme ympäristövaikutukset, tunnistamme muutostarpeet ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Vähälässä on tehty vihreitä investointeja kiihtyvällä tahdilla. Etsimme aktiivisesti keinoja maantieliikenteen päästöjen vähentämiseksi ja tarjoamme asiakkaillemme ympäristöystävällisiä ja kustannustehokkaita logistiikkaratkaisuja. Teemme hankinnat luotettavilta toimittajilta, jotka ovat sitoutuneet arvojemme mukaiseen toimintaan. Kalustoa hankittaessa ympäristöystävällisyys ja energiatehokkuus ovat avainasemassa. Käytössämme ovat valmistajien uusimmat, energiatehokkuutta lisäävät innovaatiot ja kalustotekniset ratkaisut. Hyödynnämme vaihtoehtoisia polttoaineita ja energialähteitä sekä tutkimme aktiivisesti uusia mahdollisuuksia. Taloudellinen ajaminen on Vähälässä arkipäivää, ja sitä koulutetaan ja seurataan aktiivisesti.

 

Edellytämme vastuullista toimintaa myös sopimusyrittäjiltämme ja yhteistyökumppaneiltamme. Suomen Tilaajavastuu Oy on myöntänyt meille Luotettava Kumppani -sertifikaatin. Tasaisen laadun varmistamiseksi palveluissamme on käytössä alallamme poikkeuksellisen laaja johtamisjärjestelmä. Se perustuu SFS-ISO 9001-, SFS-ISO 14001- ja SFS-ISO 45001 -standardeihin.

 

Voimavaramme on ammattitaitoinen ja innostunut henkilöstömme, vastuulliset vähäläläiset, joita kohtelemme oikeudenmukaisesti ja tasa-arvoisesti. Työnantajana hoidamme kaikki velvoitteemme lakien ja asetusten mukaan.